Responda Group AB, Eskilstuna

Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge.

I syfte att våra telefonister ska kunna gå på en lugn och skön semester söker vi nu växeltelefonister som vill arbeta hos oss i sommar. 

Som telefonist hos oss tillhör du produktionsavdelningen som är vårat hjärta. Här arbetar medarbetarna med att säkerställa att våra kunders samtal blir besvarade i tid och med en hög grad av service, kvalité och effektivitet.

Vi söker dig som vill bli en del av oss och arbeta från juni månad till sista augusti.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att besvara inkommande samtal för flera olika företag där du lyhört lyssnar på inringaren i syfte att stämma av vad ärendet gäller. Därefter gör du rätt åtgärd: oftast kopplar du samtalet eller skriver ett meddelande och ibland lämnar du information till inringaren.

Anställningen inleds med en introduktion som anpassas efter dina kompetenser och tidigare erfarenheter. Under introduktionen får du lära dig vårt växelsystem och hur du möter inringare i olika situationer.

Din profil
Du är en positiv, glad och engagerad person. Du sprider god stämning på arbetsplatsen och har samtidigt en förmåga att hålla dig lugn och professionell i stressade situationer.

Du brinner för service, att arbeta med människor och att hjälpa andra. Problem ser du som en spännande utmaning, inte ett hinder.

Du är van att arbeta med telefonen som verktyg. Som företagets röst utåt är du en duktig kommunikatör och du trivs med att arbeta med repetitiva arbetsuppgifter.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt en hög IT-mognad är ett krav. Har du erfarenhet från callcenter eller kundservice är det mycket meriterande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en utmanande tjänst på en arbetsplats med härliga kollegor samt en positiv och familjär arbetsmiljö.

Mångfald och olikheter berikar, och vi ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling.

Anställning och kontakt
Tjänsterna är på heltid, deltid eller timanställning. 
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten innebär skiftarbete på vardagar mellan kl 7-18.

Om du har frågor, kontakta Linn Aronsson på 0701-64 21 90 eller linn.aronsson@respondagroup.com

Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2023.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2022-06-13
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 8-12 veckor
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2
Kontakt
  • Linn Aronsson, 070-1642190
Publicerat 2023-02-03
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb