Responda , Eskilstuna

Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge.

Utbildare till Eskilstuna

Produktionsavdelningen är Respondas hjärta. Här arbetar våra medarbetare med att säkerställa att våra kunders samtal blir besvarade i tid och med en hög grad av service, kvalité och effektivitet. Vi söker ytterligare en driven och nytänkande utbildare som vill coacha dina medarbetare mot nya framgångar!

Dina arbetsuppgifter

Som utbildare på Responda kommer du dagligen i kontakt med medarbetare i alla team. Du rapporterar till Chef Responda Academy som sitter i Eskilstuna, men samtliga teamchefer är dina uppdragsgivare och tillsammans med dem planerar du och genomför regelbundna coachingar i samtalsteknik. Du ser till att utbildningsmaterial och telefonisthandboken är uppdaterad samt håller i utbildningar i olika kundskills.

Du har också hand om nyanställda och vägleder dem genom hela utbildningsperioden i enlighet med Respondas värderingar och riktlinjer. 

Tillsammans med övriga utbildare är din roll att vidareutveckla Responda Academy: Respondas kurskatalog och utbildningsprogram där klassisk katederundervisning varvas med praktik och framförallt E-learning.

Din profil

Vi söker dig som trivs i miljöer där du får användning för din pedagogiska förmåga, tålamod och positiva läggning. Du gillar samspelet med andra – både att få utbilda och hjälpa till – liksom att du gärna testar nytt. Du bör vara väl insatt i samtalsmodellen ”Ett professionellt samtal”. Det är meriterande om du når dina nyckeltal samt får höga poäng i service- & kvalitetsbedömningen.

Du känner dig trygg med att jobba självständigt mot uppsatta mål och gillar att se andra lyckas. Du har också förmågan att planera och följa upp. Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, och hög IT-mognad är ett krav.

Meriterande att du har jobbat med e-learning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst med hög genomslagskraft på en arbetsplats med kraftig expansion där du får möjlighet att knyta många kontakter.

Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling.

 

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Tjänsten inleds med sex månaders provanställning.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten innebär skiftarbete på vardagar mellan kl 7-18.

Om du har frågor kontakta Linn Aronsson, HR-Partner, på tel 070 164 21 90 eller linn.aronsson@respondagroup.com.

 

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Eskilstuna
Län Södermanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/15
Kontakt
  • Linn Aronsson, 070-1642190
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-20

Tillbaka till lediga jobb